Login

Partnerji projekta:

Projekt FC CHP-Future izvaja šest partnerskih organizacij iz petih evropskih držav. Vsak od partnerjev deluje na podrocju, ki je povezano z nosilno temo projekta, napravami za ogrevanje z gorivnimi celicami. Prav tako je vsak od partnerjev neposredno povezan v proces izobraževanja in usposabljanja. Partnerske organizacije so:


Bildungs- und Technologiezentrum (BTZ)

Bildungs- und Technologiezentrum (BTZ) - Center za usposabljanje in tehnologijo pri Gospodarski zbornici Osnabrück-Emsland-Grafschaft Bentheim, ki je nosilec projekta in bo skrbel za vsebinsko, tehnicno in organizacijsko izvajanje projekta. BTZ bo zadolžen tudi za izvajanje usposabljanja v Nemciji.
www.btz-osnabrueck.de


Glasgow Clyde College

Na Škotskem je za izvajanje usposabljanja, prenos projektnih vsebin in za vzpostavitev regionalnega omrežja zadolžen Glasgow Clyde College.
www.glasgowclyde.ac.uk


FRAEMA

Fraema je podjetje iz Alemendraleja / Španija, ki se ukvarja z novimi tehnologijami za hranjenje soncne energije. Fraema deluje na podrocju elektricnih instalacij v regiji Extremadura. Ekološka sanacija postaja vedno bolj za vsa podjetja, zato želi Fraema na podlagi novih idej, pridobljenih v okviru projekta, svojim strankam ponuditi nove rešitve. www.fraema.com

Logo FRAEMA


LVH

LVH predstavlja združenje obrtnikov na Južnem Tirolskem (Italija), v okviru katerega deluje tudi društvo za instalaterje Južne Tirolske. Društvo ima 379 podjetij z okoli 1.100 zaposlenimi in 180 vajenci. V pokrajini Južna Tirolska sicer živi približno 480.000 prebivalcev. Poleg obicajnih nalog za podporo in predstavljanje obrtnikov, združenje skrbi tudi za prenos znanja na podrocju energetske oskrbe kakor tudi za koordinacijo seminarjev in projektov novih tehnologij. www.lhv.it

Logo LVH


Šolski center Velenje

ŠC Velenje je eden vecjih izobraževalnih centrov v Sloveniji z vec kot 55 letno tradicijo. 1.874 dijakov, 412 študentov in 1.000 odraslih se dnevno izobražuje v sodobno opremljenih stavbah z moderno ucno tehnologijo. ŠC Velenje sodeluje v razlicnih EU projektih od leta 1997. www.scv.si

Vsi zgoraj navedeni partnerji izvajajo izobraževalne dejavnosti ali pa imajo stike z izobraževalnimi ustanovami, tako da bodo lahko poskrbele za prenos projektnih vsebin v uporabo nacionalni ravni.


ModernLearning

ModernLearning iz Berlina bo zadolžen za oblikovanje in izdelavo multimedijskih izobraževalnih in drugih projektnih gradiv. Prav tako bo skrbel za tehnicno podporo pri informacijskih in komunikacijskih procesih v okviru projekta.
modernlearning.de


Das
Konsortium bringt insgesamt ein hohes Maß an Erfahrungen aus internationaler Zusammenarbeit in das Projekt ein: Alle Partner sind mit europäischen Projekten vertraut.